A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

1 вересня в новому форматі

Дата: 01.09.2020 14:13
Кількість переглядів: 1317

Фото без описуДень знань, яке традиційно відзначається 1 вересня і символізує початок нового навчального року, в Білопільській громаді святкувався у новому форматі.

О 12 годині на центральній площі міста Білопілля проводились заходи для дітей та молоді громади, їхніх батьків та всіх бажаючих і гостей міста.

Перед початком свята всіх школярів, учителів, батьків з Днем знань привітали Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО, начальник відділу освіти Білопільської міської ради Руслан ПРЕЙС, начальник відділу культури, спорту та туризму Білопільської міської ради Лариса ЗАРКО та директор Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Галина ОКСЕНЕНКО.

До уваги присутніх Білопільською публічною бібліотекою ім.Олександра Олеся було підготовлено знайомство з надзвичайно цікавими сучасними книговиданнями, якими поповнились бібліотечні фонди цьогоріч. Можна було зазирнути в історію першої книги маленького школяра – Буквар. Серед книжкового розмаїття присутні мали змогу ознайомитись із найрозумнішими книгами - енциклопедії, довідники, посібники тощо.

Фото без опису

Цікавою була програма-ознайомлення з діяльністю Комунального позашкільного закладу «Білопільський центр дитячої та юнацької творчості». Була представлена виставка дитячих робіт з образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва, а також виставка мешканців живого куточку закладу, відвідавши яку можна було поринути у світ мистецтва та краси, фантазії, естетичної наснаги, мудрого декоративного відтворення світу, природи, почуттів людини.

Всі бажаючі мали змогу долучитися до яскравого світу мистецтв, випробувавши свої здібності на майстер-класах, які постійно працювали під час проведення заходу.

Випробувати свої здібності водія мали змогу всі бажаючі разом з вихованцями гуртка технічної творчості «Картинг».
На заході були представлені яскраві фотозони, де діти та батьки мали змогу сфотографуватися та залишити спогади про святкування Дня знань.

Фото без опису

На заході відбулась церемонія нагородження переможців міського Фестивалю «Білопільські зорі». Вихованці вокальних та хореографічних гуртків подарували присутнім святкову концертну програму.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь