A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Засідання 18 сесії Білопільської міської ради VII скликання

Дата: 26.08.2020 14:22
Кількість переглядів: 327

Фото без описуВідбулося засідання 18 сесії Білопільської міської ради VII скликання, участь у якому взяли 20 депутатів з 26 обраних, представники ЗМІ, запрошені та гості.

В ході роботи сесії було розглянуто ряд важливих питань життєдіяльності Білопільської громади.

Серед найголовніших питань винесених на розгляд позачергової сесії - про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання № 141 від 23.12.2019 року «Про міський бюджет Білопільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік»,. про внесення змін до рішення Білопільської міської ради сьомого скликання від 20 лютого 2020 року «Про Програму “Соціально-економічного розвитку м. Білопілля на 2020 рік», про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств населених пунктів Білопільської міської об’єднаної територіальної громади та  здійснення внесків до їх статутного капіталу на 2020 рік, про внесення змін до рішення Білопільської міської ради № 155 від 23.12.2019 року «Про затвердження Програми «Соціального захисту населення Білопільської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки»».

Окремо розглянуті питання освітньої галузі, а саме: про затвердження Статуту Іскрисківщинської гімназії Білопільської міської ради в новій редакції, про затвердження Статуту Рижівської гімназії Білопільської міської ради в новій редакції, про затвердження мережі закладів освіти Білопільської міської ради на 2020/2021 навчальний рік, про затвердження Положення центру професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти виконавчого комітету Білопільської міської ради.

Депутатами затверджені Статут комунальної установи Білопільської міської ради «Білопільський трудовий архів» в новій редакції, Положення про Відділ соціального захисту населення Білопільської міської ради, Порядок передачі в оренду комунального майна Білопільської міської ради» та протоколи про результати електронних аукціонів об’єктів малої приватизації, низку земельних питань.

Присутні розглянули та обговорили й інші питання життєдіяльності громади.

За результатами засідання були прийняті відповідні рішення. Загалом було прийнято 29 рішень. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь