A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

У Білопіллі відбулися заходи, присвячені Дню пам’яті захисників України

Дата: 29.08.2020 11:05
Кількість переглядів: 1369

Фото без описуСьогодні на території Білопільської громади відбулися меморіальні заходи з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

Зокрема, у Білопіллі біля меморіалу «Алея Слави Героїв АТО» було оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання та проведено патріотичну акцію «Вічна пам’ять та слава Героям!».

Вшанувати пам'ять полеглих воїнів прийшли учасники антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил, представники влади, державних установ, підприємств та організацій, військові, молодь та громадськість міста.

Хвилиною тиші вшанували всіх воїнів, які загинули в боротьбі за незалежність України. Серед них - 14 наших земляків.

«Пам’ятати – це обов’язок кожного свідомого українця, пам’ятати тих Героїв, які прагнули зробити усе, щоб у нас було достойне майбутнє і віддали за цю мрію найдорожче – своє життя. Пам’ятаймо всіх, хто вже не з нами... Вони боролися за наше життя... Не забуваймо це! Закарбуймо їхні імена у ВІЧНОСТІ», - сказав у своїй промові міський голова Юрій Зарко.

Панахиду за загиблими та померлими від ран захисниками України відслужив благочинний Білопільського району Української православної церкви Київського патріархату протоієрей Петро Савонік.

На знак вічної поваги до подвигу борців за українську незалежність присутні до меморіального комплексу поклали квіти, а до меморіальних дошок учасників АТО – стилізовані вінки.

Низький уклін і подяка воїнам, які захищали рідну землю!

Честь і слава Героям!

Вічна та світла їм пам’ять!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь