A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Обговорили питання ремонту автодороги від міста Білопілля до селища Улянівка

Дата: 20.08.2020 14:56
Кількість переглядів: 1455

Фото без описуСьогодні Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО зустрівся із помічником народного депутата України Ігоря ВАСИЛЬЄВА Віталієм САХНЮКОМ, директором приватної агрофірми «Колос» Сергієм ПАСЬКОМ та представниками Служби автомобільних доріг в Сумській області.

В ході робочої зустрічі обговорювалося питання ремонту автодороги від міста Білопілля до селища Улянівка.
«Службою автомобільних доріг в Сумській області ініційовано виділення коштів на проведення ремонту територіальних доріг області. В першу чергу, кошти будуть спрямовуватись на ті автошляхи, на ремонт яких вже є виготовлена проєктно-кошторисна документація та відповідні експертизи. Завдяки тісній співпраці з сільгосптоваровиробниками, угіддя яких прилягають до даної автодороги, нам вдалося зібрати необхідну суму на виготовлення проєктно-кошторисної документації для подальшого проведення тендеру на виконання робіт. У вирішенні даного питання в нас є порозуміння і підтримка обласних депутатів, керівництва ОДА і облради, Служби автомобільних доріг в Сумській області, ДП «Дороги Сумщини» та керівників сільгосппідприємств», - сказав Юрій Зарко.

В свою чергу Віталій Сахнюк запевнив, що Білопільська ОТГ має значну підтримку з боку Ігоря Васильєва в реалізації різних проєктів, тож маємо надію на те, що і даний проєкт буде реалізовано.

До речі, приблизна вартість ремонту даної автодороги становить близько 200 мільйонів гривень. В найближчій перспективі вирішення питання ремонту автодороги місто Білопілля – селище Терни.

Також Юрій Зарко подякував за підтримку у виділенні коштів на ремонт доріг, який наразі триває у місті, та висловив сподівання на подальшу тісну співпрацю.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь