A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

«Екватор» чемпіонату Білопільського району з футболу

Дата: 03.08.2020 08:04
Кількість переглядів: 703

Чемпіонат Білопільського районуЗавершились ігри першого кола чемпіонату Білопільського району з футболу. Нагадаємо, що в ньому беруть участь дві команди з Білопільської об’єднаної територіальної громади – «Молодь» (м.Білопілля) та «Сейм-Агросвіт» (с.Рижівка).

В неділю, 2 серпня, відбулися ігри V туру змагань, які завершили перше коло чемпіонату.

Команда «Маяк» (с.Річки) приймала куянівський «Старт». В цій зустрічі не відбулось нічого не передбачливого. І річани, перемігши гостей з Куянівки з рахунком 7:0, здобули три очки на свій рахунок.

Своєрідним «Білопільським дербі» можна було назвати іншу зустріч. Рижівський «Сейм-Агросвіт» приймав у себе на полі білопільську «Молодь». Хоча білопільці й відкрили рахунок ще в першому таймі, проте рижівці постійно проводили гострі атаки, не даючи гостям розслабитись ні на хвилину. Другий тайм був більш щедрішим на голи. Двічі гравці «Молоді» відзначалися у воротах гостей, а в їхні ворота м’яч влетів лише один раз. Фінальний свисток арбітра цієї зустрічі зафіксував рахунок 1:3. Таким чином «Молодь» (м.Білопілля) здобуває чергові три очки і становиться беззаперечним лідером чемпіонату.

Досить цікавою і щедрою на голи з обох сторін була зустріч команд «Локомотив» (м.Ворожба) та ФК «Миколаївка» (с-ще Миколаївка). 2 серпня ворожбянці святкували День міста, тому сподівалися на перемогу своєї команди. Проте цього святкового дня суперники у них виявилися сильнішими. По ходу зустрічі «Локомотив», програючи з рахунком 1:4, робить ряд замін, котрі виявились досить вдалими і результативними. Але остаточний рахунок 3:5 на користь ФК «Миколаївка» не дав змогу порадувати своїх фанів перемогою. Не зважаючи на це, обидві команди показали красиву гру, за що і отримали подяку від вболівальників.

Таким чином, ігри, які відбулись 2 серпня, можна назвати своєрідним «екватором» чемпіонату.

А таблиця, по завершенню першого кола змагань, виглядає наступним чином:

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь