A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Засідання 17 сесії Білопільської міської ради VII скликання

Дата: 30.07.2020 15:01
Кількість переглядів: 759

Засідання сесіїВідбулося засідання 17 сесії Білопільської міської ради VII скликання, участь у якому взяли 20 депутатів з 26 обраних, представники ЗМІ, запрошені та гості.

В ході роботи сесії було розглянуто ряд важливих питань життєдіяльності Білопільської громади.

Серед найголовніших питань винесених на розгляд позачергової сесії - затвердження звіту про виконання бюджету Білопільської міської об`єднаної територіальної громади за І півріччя 2020 року та внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання № 141 від 23.12.2019 року «Про міський бюджет Білопільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

Також депутатами підтримані рішення про внесення змін до рішення №5 від 08.08.2019 р. «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів», про затвердження Положення про позаштатних радників-консультантів міського голови на громадських засадах, про затвердження Статуту КУ Білопільської міської ради «Білопільський трудовий архів» у новій редакції, про внесення змін до рішення Білопільської міської ради №154 від 23.12.2019 року «Про Програму підтримки обдарованих дітей та розвитку фізичної культури і спорту на 2020 рік».

Окремо розглянуті питання, що стосуються комунального майна, а саме - про затвердження звіту про незалежну оцінку та умови приватизації нежитлового приміщення №2, вул. Соборна, 65, м.Білопілля, Сумська область, про внесення змін до рішення Білопільської міської ради сьомого скликання № 275 від 27.03.2020р. «Про затвердження Переліків майна, що підлягають передачі в оренду та приватизації», про оголошення конкурсного відбору суб'єктів оціночної діяльності.

Присутні розглянули та обговорили й інші питання життєдіяльності громади.

За результатами засідання були прийняті відповідні рішення.

Загалом було прийнято 28 рішень. Одне рішення не набрало більшості голосів, тому прийнято не було.

Під кінець засідання до присутніх звернувся керівник КП «Водоканал Білопілля», який повідомив про ситуацію, що склалася на підприємстві стосовно отримання дозволу на розробку надр.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь