A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Працювала постійна комісія міської ради

Дата: 29.07.2020 15:32
Кількість переглядів: 684

Засідання постійної комісіїНапередодні засідання 17 сесії Білопільської міської ради сьомого скликання, яке відбудеться 30 липня 2020 року, проведено засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, інвестиційної політики, підприємництва та торгівлі.

Членами постійної комісії розглянуті та обговорені проєкти рішень, що виносяться на засідання сесії, внесені корективи та доповнення.

Зокрема членами комісії підтримані питання:

- про затвердження звіту про виконання бюджету Білопільської міської об`єднаної територіальної громади за І півріччя 2020 року.

- про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання № 141 від 23.12.2019 року «Про міський бюджет Білопільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

- про внесення змін до рішення Білопільської міської ради №154 від 23.12.2019 року «Про Програму підтримки обдарованих дітей та розвитку фізичної культури і спорту на 2020 рік».

- про внесення змін до рішення №5 від 08.08.2019 р. «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів».

- про затвердження Положення про позаштатних радників-консультантів міського голови на громадських засадах.

- про затвердження Статуту КУ Білопільської міської ради «Білопільський трудовий архів» у новій редакції.

Розглядалися й інші питання, які так чи інакше стосуються надходжень до бюджету чи видатків. Зокрема, це і щодо заборгованості по заробітній платі працівникам бюджетних сфер громади, і по найбільшим статтям надходження, і по недоїмкам по надходженню до бюджету. Також цікавились члени комісії і по найбільшим видаткам з бюджету.

Щодо заборгованості по сплаті до бюджету, то є і такі. Для прикладу, відкрито 5 судових проваджень щодо заборгованості по орендній платі від юридичних і фізичних осіб (більше 1 млн. грн.). Велику заборгованість до бюджету має Білопільська філія ДП «Укрліктрави» (близько 3 млн.грн.).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь