Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулись ігри ІV туру чемпіонату Білопільського району з футболу

Дата: 27.07.2020 09:04
Кількість переглядів: 753

Футбол БілопіллояРезультати недільних матчів (26 липня) в рамках чемпіонату Білопільського району з футболу змінили розташування деяких команд у турнірнірній таблиці.

Лідер чемпіонату «Молодь» (м.Білопілля) на своєму полі приймав амбіційного суперника та найближчого переслідувача по турнірній таблиці команду «Локомотив» (м.Ворожба)

Хоча білопільці і забили в першому таймі два голи, проте ворожбянська команда аж ніяк не поступалася а ні майстерністю, а ні володінням м’ячем. Переломною виявилась середина другого тайму. М’ячі один за одним залітали у сітку команди з Ворожби. Фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 6:0 на користь «Молодь» (м.Білопілля). Окремо слід зазначити, що «дублем» у ворота суперників відзначився Дмитро Бехта, а Денис Семишкур забив три голи.

Результативною цього дня виявилась і гра між ФК «Миколаївка» (с-ще Миколаївка) та «Маяк» (с.Річки). За всю гру вболівальники побачили 8 м’ячів. А перемогу святкували миколаївці, які виграли з рахунком 5:3.

Ще один представник Білопільської ОТГ, команда «Сейм-Агросвіт» (с.Рижівка), повинна була зустрічатися з командою «Старт» (с.Куянівка). Проте їхні суперники не змогли з’явитися на гру. Таким чином куянівцям зараховано технічну поразку.

Отже, «Молодь» (м.Білопілля) продовжує впевнено лідирувати в загальній турнірній таблиці, набравши у чотирьох зустрічах максимальну кількість очків (12). Команда «Сейм-Агросвіт» (с.Рижівка) ділить другу сходинку з ФК «Миколаївка», набравши по 7 очок.

Після ІV туру турнірна таблиця виглядає наступним чином:

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь