Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулись ігри ІV туру чемпіонату Білопільського району з футболу

Дата: 27.07.2020 09:04
Кількість переглядів: 767

Футбол БілопіллояРезультати недільних матчів (26 липня) в рамках чемпіонату Білопільського району з футболу змінили розташування деяких команд у турнірнірній таблиці.

Лідер чемпіонату «Молодь» (м.Білопілля) на своєму полі приймав амбіційного суперника та найближчого переслідувача по турнірній таблиці команду «Локомотив» (м.Ворожба)

Хоча білопільці і забили в першому таймі два голи, проте ворожбянська команда аж ніяк не поступалася а ні майстерністю, а ні володінням м’ячем. Переломною виявилась середина другого тайму. М’ячі один за одним залітали у сітку команди з Ворожби. Фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 6:0 на користь «Молодь» (м.Білопілля). Окремо слід зазначити, що «дублем» у ворота суперників відзначився Дмитро Бехта, а Денис Семишкур забив три голи.

Результативною цього дня виявилась і гра між ФК «Миколаївка» (с-ще Миколаївка) та «Маяк» (с.Річки). За всю гру вболівальники побачили 8 м’ячів. А перемогу святкували миколаївці, які виграли з рахунком 5:3.

Ще один представник Білопільської ОТГ, команда «Сейм-Агросвіт» (с.Рижівка), повинна була зустрічатися з командою «Старт» (с.Куянівка). Проте їхні суперники не змогли з’явитися на гру. Таким чином куянівцям зараховано технічну поразку.

Отже, «Молодь» (м.Білопілля) продовжує впевнено лідирувати в загальній турнірній таблиці, набравши у чотирьох зустрічах максимальну кількість очків (12). Команда «Сейм-Агросвіт» (с.Рижівка) ділить другу сходинку з ФК «Миколаївка», набравши по 7 очок.

Після ІV туру турнірна таблиця виглядає наступним чином:

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь