A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Пам'яті поета журби і радості Олександра Олеся

Дата: 22.07.2020 14:52
Кількість переглядів: 769

Олександр ОлесьПредставники органів місцевого самоврядування та працівники культури Білопільської міської ради взяли участь у поетично-патріотичному колі  «В обіймах з радістю журба».

22 липня 76 років тому в далекій Празі перестало битися серце нашого земляка патріота рідної землі, поета журби і радості Олександра Олеся.

Біля пам’ятного знаку О.Олеся у сквері, що носить його ім’я, працівники комунального закладу Білопільської міської ради «Білопільська публічна бібліотека ім. О.Олеся» прочитали вірші поета та коротко зупинилися на його життєвих віхах. На знак подяки присутні поклали квіти.

У чарівний світ Олесевого слова присутні поринули і біля меморіальної дошки на будинку, де народився О.Олесь. Вони також поклали квіти, зробили фото на згадку.

«Велике значення для кожної людини пам’ятати, що саме вона є українцем, часточкою своєї країни, нервом своєї батьківщини, крихіткою рідної землі... Ми українці, земляки, незважаючи на різні обставини, повинні згуртовуватися, об’єднуватися воєдино, щоб наші серця переповнювала велика любов до батьків, рідної домівки, минулого та сьогодення. Так заповідав нам Олександр Олесь, адже в його творчості бринить струна справжнього патріотизму, любові до рідного краю, до України» - зазначив Білопільський міський голова Юрій Зарко, підсумовуючи творче зібрання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь