Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Футбольні баталії чемпіонату Білопільського району

Дата: 20.07.2020 15:28
Кількість переглядів: 878

Футбол БілопілляНедільні зустрічі 19 липня футбольні команди, представники Білопільської ОТГ, в рамках чемпіонату Білопільського району провели на виїзді. Для кого «чуже» футбольне поле не перешкода, а для кого гра в гостях виявилась не вдалою?

Теплого недільного дня ворожбянський «Локомотив» приймав рижівський «Сейм-Агросвіт». Протягом всього матчу гра була напруженою, ініціатива переходила від однієї команди до іншої. І це не дивно. Адже зустрілися рівні команди. Долю матчу вирішив єдиний гол у ворота рижівців. З рахунком 1:0 перемогу в зустрічі святкував «Локомотив» (м.Ворожба).

Інший представник Білопільської громади, команда «Молодь» (м.Білопілля) також грала в гостях. Зустрічалась вона з представниками с.Річки командою «Маяк». Хоча річани і грали вдома, та рідні стіни та гол у ворота суперників все одно не допомогли їм здолати гостей з м.Білопілля. Фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 1:4. Таким чином, команда білопільчан третю гру поспіль приносить залікові три очки на свій рахунок.

Також цього дня ФК «Миколаївка» на своєму полі приймав команду з Куянівки. На відміну від інших матчів ІІІ туру, ця зустріч не була такою напруженою та непередбачливою. Миколаївці впевнено перемогли команду «Старт» з рахунком 6:0.

Таким чином «Молодь» (м.Білопілля) впевнено лідирує в загальній турнірній таблиці, набравши у трьох зустрічах максимальну кількість очків.

Після ІІІ туру взагалом турнірна таблиця виглядає наступним чином:

Чемпіонат Білопільського району з футболу



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь