Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Футбольні баталії чемпіонату Білопільського району

Дата: 20.07.2020 15:28
Кількість переглядів: 896

Футбол БілопілляНедільні зустрічі 19 липня футбольні команди, представники Білопільської ОТГ, в рамках чемпіонату Білопільського району провели на виїзді. Для кого «чуже» футбольне поле не перешкода, а для кого гра в гостях виявилась не вдалою?

Теплого недільного дня ворожбянський «Локомотив» приймав рижівський «Сейм-Агросвіт». Протягом всього матчу гра була напруженою, ініціатива переходила від однієї команди до іншої. І це не дивно. Адже зустрілися рівні команди. Долю матчу вирішив єдиний гол у ворота рижівців. З рахунком 1:0 перемогу в зустрічі святкував «Локомотив» (м.Ворожба).

Інший представник Білопільської громади, команда «Молодь» (м.Білопілля) також грала в гостях. Зустрічалась вона з представниками с.Річки командою «Маяк». Хоча річани і грали вдома, та рідні стіни та гол у ворота суперників все одно не допомогли їм здолати гостей з м.Білопілля. Фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 1:4. Таким чином, команда білопільчан третю гру поспіль приносить залікові три очки на свій рахунок.

Також цього дня ФК «Миколаївка» на своєму полі приймав команду з Куянівки. На відміну від інших матчів ІІІ туру, ця зустріч не була такою напруженою та непередбачливою. Миколаївці впевнено перемогли команду «Старт» з рахунком 6:0.

Таким чином «Молодь» (м.Білопілля) впевнено лідирує в загальній турнірній таблиці, набравши у трьох зустрічах максимальну кількість очків.

Після ІІІ туру взагалом турнірна таблиця виглядає наступним чином:

Чемпіонат Білопільського району з футболу



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь