A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Три зустрічі ІІ туру чемпіонату району з футболу були результативними

Дата: 13.07.2020 11:29
Кількість переглядів: 710

Футбол Білопілля12 липня (неділя) відбулись ігри ІІ туру чемпіонату Білопільського району з футболу, де представники Білопільської громади святкували перемоги.

На Білопільському стадіоні ім.Юрія Білонога місцева команда «Молодь» приймала представників Миколаївської громади ФК «Миколаївка». Гра була досить цікава та результативна для обох команд. Спочатку гри господарі взяли ініціативу в свої руки і вже в середині першого тайму рахунок був 2:0 на користь білопільчан. Потім гра вирівнялась і на перерву команди пішли з тим же рахунком.

Другий тайм пройшов без переваги тієї чи іншої команди і гра проходила як то кажуть «на рівних». А от наприкінці другого тайму гості спробували взяти ініціативу і, забивши м’яча у ворота «Молоді», притисли суперника на їхній половині поля. Проте їм так і не вдалося довести рахунок хоча б до нічийного результату. Фінальний свисток судді зафіксував рахунок 2:1 на користь господарів.

Не менш цікавою і видовищною була зустріч у Рижівці. Там місцева команда «Сейм-Агросвіт» приймали гостей з Річківської громади команду «Маяк». Хоча річани і спромоглися забити м’яча у ворота господарів, проте у свої пропустили аж три. Таким чином команда «Сейм-Агросвіт» святкувала впевнену перемогу з рахунком 3:1.

Ще одна гра в цей день була між командами «Локомотив» (м.Ворожба) та «Старт» (с.Куянівка). Куянівці вдома нічого не змогли зробити з більш сильнішим суперником з Ворожби. Суддя зафіксував перемогу ворожбян з рахунком 1:6.

Таким чином, набравши 6 очок одноосібним лідером в турнірній таблиці стає «Молодь» (м.Білопілля). на другому місці «Сейм» (с.Рижівка») з 4 очками. Маючи по 3 очки третє місце ділять команда «Локомотив» (м.Ворожба) та «Маяк» (с.Річки). Четверте місце займає ФК «Миколаївка» (с-ще Миколаївка) маюче в пасиві 1 очко. Не маючи, поки що, жодного очка останнє місце в таблиці посідає «Старт» (с.Куянівка).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь