Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Реабілітація та відновне лікування можливо в обласному центрі

Дата: 13.07.2020 09:38
Кількість переглядів: 1317

Фото без описуСумський обласний клінічний лікарсько-фізкультурний диспансер повідомляє про функціонування відділення реабілітації та відновного лікування для відновлення фізичного та психічного здоров’я, повного або часткового відновлення працездатності, підготовки до соціально-трудової та соціально-побутової діяльності.

До складу відділення входять: 2 зали лікувальної фізкультури з усім необхідним обладнанням для реабілітації та апаратами механотерапії, кабінети масажу та фізіотерапевтичного лікування.

В закладі функціонують кабінети ультразвукової та функціональної діагностики, клінічна лабораторія, де працюють висококваліфіковані спеціалісти, які надають медичні та реабілітаційні послуги пацієнтам з ураженням опорно-рухового апарату, з захворюваннями центральної та периферичної нервової систем.

Медичними працівниками диспансеру розробляються індивідуальні програми реабілітації для кожного пацієнта з оцінкою можливих наслідків лікування. Проводиться навчання пацієнтів та членів їх родин особливостям догляду, запобіганню можливих ускладнень та дотриманню рекомендацій.

Дієвість і доступність реабілітації сприяє популяризації і збільшенню попиту на призначення цього методу лікування. Кінцевою метою реабілітації є відновлення фізичного та психічного здоров’я, повне або часткове відновлення працездатності, підготовка до соціально-трудової та соціально-побутової діяльності.

У практику роботи закладу впроваджуються новітні методики лікування, що дають змогу найбільш ефективно надавати реабілітаційну допомогу пацієнтам. За роки існування закладу фахівці накопичили значний досвід у проведенні реабілітації осіб з ураженням опорно-рухового апарату та захворюваннями нервової системи.

Фізіотерапевтичні кабінети оснащені найсучаснішим медичним обладнанням, що дає змогу проводити такі види лікування:

- лікування постійним струмом;

- лікування змінним струмом і полем високої та ультрависокої частоти;

- лікування імпульсними струмами низької напруги і частоти;

- магнітолікування;

- фонування;

- ультразвуколікування;

- світлолікування.

Колектив закладу може з гордістю відзначити свій внесок у здоров’я та покращення якості життя своїх пацієнтів. Оскільки, саме успішна реабілітація робить людину активним учасником громадського життя, матеріально незалежною, морально задоволеною та психічно стійкою. І в цьому – доля самовідданої праці медичних працівників диспансеру.


ЗАВАНТАЖИТИ БУКЛЕТ


Адреса закладу: м. Суми, вул. Лучанська, 44
тел/факс приймальні (0542) 66-11-80, 0951474408
E-mail: fizdispanser67@gmail.com

Розпорядок роботи: з 8.00 до 16.00 год 
з понеділка по п’ятницю

Зупинка «Школа №19»
Під’їзд тролейбусами від залізничного вокзалу: 12, 13, 15, 17, 18.
Маршрутними таксі: 2, 10, 12, 55, 61.
Автобусами: 59.
Під’їзд маршрутним таксі від автовокзалу: 61.
Під’їзд тролейбусами з центру міста: 15.
Маршрутними таксі: 10, 12, 55.


Карта проїзду

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь