A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Надання допомоги та захист осіб, які постраждали від торгівлі людьми - один з напрямків державної політики

Дата: 10.06.2020 13:53
Кількість переглядів: 631

Торгівля людьмиТоргівля людьми залишається гострим питанням і реальною проблемою для багатьох країн світу, у тому числі й для України.

Саме це питання обговорили під час зустрічі в Білопільській міській раді секретар ради Юрій ЧІБАРЬ, заступник директора Департаменту соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації Людмила МУСІЯКА, начальник відділу соціальних послуг та соціального захисту осіб з інвалідністю департаменту Тетяна МАРЧЕНКО та керівник громадської організації «Смайл» Крістіна САХНО.

У ході зустрічі обговорено актуальні та проблемні питання із запобігання та протидії торгівлі людьми, домашньому насильству під час реалізації державної політики у цій сфері та стан проведення заходів по запобіганню домашньому насильству і протидії торгівлі людьми.

Учасниками наголошено на необхідності активізації роботи з питань встановлення статусів постраждалих від торгівлі людьми, створення мобільних бригад, притулків для постраждалих від домашнього насильства, реалізації рівних прав жінок і чоловіків.

Також обговорили нагальні питання, що виникають під час роботи з надання соціальних послуг населенню Білопільської громади.

«Ми розуміємо, що рівень надання соціальних послуг мешканцям нашої громади не повинен погіршитися у зв’язку з децентралізацією влади, ні у місті, ні у селі. Міська влада докладе всі зусилля в питанні надання якісних та доступних соціальних послуг», - сказав на завершення зустрічі Юрій Чібарь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь