Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Комісією дозволено функціонування ряду закладів на території Білопільської громади

Дата: 06.06.2020 08:46
Кількість переглядів: 1759

Фото без описуНа засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради прийняли рішення про початок діяльності дитячих садочків, закладів харчування та розглянули інші питання.

Засідання відбулося 5 червня 2020 року. Головним питання порядку денного було послаблення протиепідемічних заходів на території Білопільської об’єднаної територіальної громади відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 435.

За результатом засідання було вирішено:

1.    Відновити функціонування Білопільських ДНЗ (ясла-садків) «Сонечко» з 11.06.2020 та  «Зірочка» з 12.06.2020.

2.    Дозволити відновити роботу Державному навчальному закладу «Білопільське вище професійне училище»  з 10 червня 2020 року.

3.    Дозволити відновити роботу Комунальній установі Білопільської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр» з 10 червня 2020 року.

4.     Дозволити відновити проведення занять Комунальному позашкільному закладу Білопільської міської ради «Центр дитячої та юнацької творчості»  з 10 червня 2020 року.

5.    Дозволити проведення репетицій Відділу культури, спорту і туризму виконавчого комітету Білопільської міської ради з 10.06.2020.

6.    Дозволити з 06.06.2020 роботу закладів харчування.

7.    Дозволити релігійним закладам з 06.06.2020 проведення заходів богослужінь у приміщеннях культових будівель (храмах, церквах тощо).

8.    Тимчасово заборонити СВК «Агрофірма «Перше травня» проведення виїзної торгівлі в м.Білопілля молочними продуктами власного виробництва.

Слід зазначити, що поновлення роботи та функціонування закладів буде при умові дотримання всіх санітарно-гігієнічних та протиепідемічних вимог,  визначених відповідно до Стандартів медичної допомоги «Коронавірусної хвороби (COVID-19)» та вимог Протоколу засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради №5 від 05.06.2020 року.

Забезпечення контролю за дотриманням протиепідемічних вимог суб’єктами господарської діяльності, щодо яких зняті або послаблені карантинні обмеження покладено на Білопільське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області.

Детальніше про вимоги для поновлення роботи вищезазначених закладів можна дізнатися з Протоколу засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради №5 від 05.06.2020 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь