Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Комісією дозволено функціонування ряду закладів на території Білопільської громади

Дата: 06.06.2020 08:46
Кількість переглядів: 1776

Фото без описуНа засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради прийняли рішення про початок діяльності дитячих садочків, закладів харчування та розглянули інші питання.

Засідання відбулося 5 червня 2020 року. Головним питання порядку денного було послаблення протиепідемічних заходів на території Білопільської об’єднаної територіальної громади відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 435.

За результатом засідання було вирішено:

1.    Відновити функціонування Білопільських ДНЗ (ясла-садків) «Сонечко» з 11.06.2020 та  «Зірочка» з 12.06.2020.

2.    Дозволити відновити роботу Державному навчальному закладу «Білопільське вище професійне училище»  з 10 червня 2020 року.

3.    Дозволити відновити роботу Комунальній установі Білопільської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр» з 10 червня 2020 року.

4.     Дозволити відновити проведення занять Комунальному позашкільному закладу Білопільської міської ради «Центр дитячої та юнацької творчості»  з 10 червня 2020 року.

5.    Дозволити проведення репетицій Відділу культури, спорту і туризму виконавчого комітету Білопільської міської ради з 10.06.2020.

6.    Дозволити з 06.06.2020 роботу закладів харчування.

7.    Дозволити релігійним закладам з 06.06.2020 проведення заходів богослужінь у приміщеннях культових будівель (храмах, церквах тощо).

8.    Тимчасово заборонити СВК «Агрофірма «Перше травня» проведення виїзної торгівлі в м.Білопілля молочними продуктами власного виробництва.

Слід зазначити, що поновлення роботи та функціонування закладів буде при умові дотримання всіх санітарно-гігієнічних та протиепідемічних вимог,  визначених відповідно до Стандартів медичної допомоги «Коронавірусної хвороби (COVID-19)» та вимог Протоколу засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради №5 від 05.06.2020 року.

Забезпечення контролю за дотриманням протиепідемічних вимог суб’єктами господарської діяльності, щодо яких зняті або послаблені карантинні обмеження покладено на Білопільське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області.

Детальніше про вимоги для поновлення роботи вищезазначених закладів можна дізнатися з Протоколу засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради №5 від 05.06.2020 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь