Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Кому потрібно подати нові Заяву та Декларацію про доходи для призначення субсидії на ЖКП із 1 травня 2020 року

Дата: 01.06.2020 14:42
Кількість переглядів: 872

Призначення субсидіїІз 1 травня 2020 року для призначення субсидії на оплату за житлово-комунальні послуги необхідно подати нові Заяву та Декларацію про доходи.

За інформацією УПСЗН Білопільської РДА Сумської області це необхідно зробити сім’ям:

- у яких відбулися зміни у складі зареєстрованих у житловому приміщенні осіб або у складі сім’ї членів домогосподарства;

- у яких будь-хто із складу домогосподарства або член сім’ї особи із складу домогосподарства протягом 12 місяців перед призначенням житлової субсидії здійснив купівлю або іншим законним способом набув права власності на земельну ділянку, квартиру (будинок), транспортний засіб, будівельні матеріали або оплатив (одноразово) будь-які послуги (крім медичних, освітніх та житлово-комунальних послуг) на суму, яка на дату купівлі, оплати, набуття права власності в інший законний спосіб перевищує 50 тис. гривень;

- у яких будь-хто із складу домогосподарства або член сім’ї особи із складу домогосподарства має у власності транспортний засіб, що підлягає державній реєстрації і з дати випуску якого минуло менше п’яти років (крім мопеда об’ємом двигуна до 50 см³ та причепа);

- які мають заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг  понад три місяці і загальна сума якої перевищує 340 гривень (за умови документального підтвердження про сплату заборгованості або договору про її реструктуризацію);

- яким була призначена житлова субсидія на опалювальний період 2019-2020 років у «нульовому розмірі».

Крім цього, після отримання Управлінням соціального захисту населення відомостей про доходи необхідно подати нові Заяву та Декларацію також сім’ям, у складі яких є працездатні особи, що досягли 18-річного віку станом на 01.07.2019 р. і в ІІІ-ІV кварталі 2019 р.:

- за інформацією ДФС, Пенсійного фонду України, у них взагалі відсутні доходи;

- нарахований середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати, встановленої на 01.07.2019 р.

При призначенні субсидії на неопалювальний період враховуються доходи за ІІІ-ІV квартали 2019 року.

Заява та Декларація про доходи приймаються уповноваженими особами, які визначені виконавчими органами сільської, селищної, міської ради або можуть бути надіслані поштою за адресою: Управління соціального захисту населення, вул. Сумська, буд. 9, м. Білопілля, 41800.

Громадяни, які мають кваліфікований електронний підпис можуть подати Заяву та Декларацію про доходи в режимі онлайн на е-сервісі Мінсоцполітики за посиланням https://www.msp.gov.ua.

Крім цього, одержувачі житлових субсидій зобов’язані протягом 30 календарних днів повідомити Управління соціального захисту населення про обставини, які можуть вплинути на призначення субсидії.

Додаткову інформацію з питання призначення житлової субсидії можна отримати за телефонами: 
(095) 196-05-23 та (066) 864-01-55


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь