A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Привітання Білопільського міського голови зі святом останнього дзвоника

Дата: 29.05.2020 12:05
Кількість переглядів: 891

Фото без описуДорогі учні! Шановні вчителі та батьки! Щиро вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року.

Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу. Останній дзвоник підводить підсумки навчального року та знаменує подолання чергової сходинки у житті. Урoки зaкiнчилися, i нa вас чeкaє пoрa кaнiкул тa вiдпoчинку, де ви наберетеся сил дo нaступнoгo нaвчaльнoгo рoку.

Для випускників останній шкільний дзвоник – це початок дороги у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки. Ви – майбутнє держави, потужна молода генерація, на яку ми покладаємо великі надії. Вірю, що ви побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни!

Хочу висловити щиру подяку вчителям за високе служіння обраній справі, за невтомний творчий пошук, доброту і щедрість ваших душ; батькам — за повсякденні турботи, за віддане тепло своїх сердець. Своєю любов’ю та невтомною працею ви допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Бажаю вам насамперед мудрості, терпіння, міцного здоров’я і віри в своїх дітей.

Вітаю усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

Щастя всім, миру, добра, міцного здоров’я та успіхів!

Зі святом вас!

Білопільський міський голова                        Юрій Зарко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь