A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Про порядок отримання адміністративних послуг під час карантинних обмежень

Дата: 07.05.2020 13:50
Кількість переглядів: 492

Фото без описуВ управлінні у м. Сумах ГУ ДПС у Сумській області повідомляють про зміну строків надання адміністративних послуг. 

Так, відповідно до Закону України від 17.03.2020 № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення. 

Документи стосовно надання адміністративних послуг на час карантину приймаються через поштову скриньку управління у м. Сумах Головного управління ДПС у Сумській області (м. Суми, площа Покровська, 2). 

За допомогою Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу ЗІР платники мають можливість отримати відповіді на питання, які їх цікавлять, у будь-який зручний для них час.

Скористатись сервісом можна через офіційний вебпортал ДПС (http://tax.gov.ua) або безпосередньо у мережі Інтернет за адресою http://zir.tax.gov.ua/.

Мобільні додатки ЗІР можна безкоштовно завантажити через інтернет-магазини App Store та Google Play.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь