Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Про порядок отримання адміністративних послуг під час карантинних обмежень

Дата: 07.05.2020 13:50
Кількість переглядів: 518

Фото без описуВ управлінні у м. Сумах ГУ ДПС у Сумській області повідомляють про зміну строків надання адміністративних послуг. 

Так, відповідно до Закону України від 17.03.2020 № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення. 

Документи стосовно надання адміністративних послуг на час карантину приймаються через поштову скриньку управління у м. Сумах Головного управління ДПС у Сумській області (м. Суми, площа Покровська, 2). 

За допомогою Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу ЗІР платники мають можливість отримати відповіді на питання, які їх цікавлять, у будь-який зручний для них час.

Скористатись сервісом можна через офіційний вебпортал ДПС (http://tax.gov.ua) або безпосередньо у мережі Інтернет за адресою http://zir.tax.gov.ua/.

Мобільні додатки ЗІР можна безкоштовно завантажити через інтернет-магазини App Store та Google Play.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь