Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Про засідання 14 сесії VII скликання Білопільської міської ради

Дата: 04.05.2020 15:11
Кількість переглядів: 832

Фото без описуБілопільська міська рада повідомляє про те, що 14 травня 2020 року заплановано проведення засідання 14 сесії Білопільської міської ради сьомого скликання, яке відбудеться в залі засідань міської ради. Початок о 10.00 годині.

На розгляд сесії виносяться питання:

1. Про виробничо-фінансову діяльність КП «Водоканал Білопілля» за 2019 рік.

2. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету Білопільської міської об’єднаної територіальної громади за 1 квартал 2020 року.

3. Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання № 141 від 23.12.2019 року «Про міський бюджет Білопільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

4. Про передачу міжбюджетних трансфертів з міського бюджету Білопільської ОТГ у вигляді субвенції з місцевого бюджету на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету до Білопільського районного бюджету в 2020 році.

5. Про затвердження розпоряджень Білопільського міського голови. 

6. Про внесення змін до рішення Білопільської міської ради сьомого скликання від 20 лютого 2020 року «Про Програму «Соціально-економічного розвитку м. Білопілля на 2020 рік».

7. Про внесення змін до програми «Благоустрій Білопільської міської ради на 2020 рік».

8. Про затвердження перспективного плану оптимізації мережі закладів освіти Білопільської міської ради на 2020-2022 роки.

9. Про призупинення діяльності Ободівського навчально-виховного комплексу: загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – дошкільного навчального закладу Білопільської міської ради Сумської області.

10. Про реорганізацію Іскрисківщинського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»  Білопільської міської ради Сумської області у Іскрисківщинську гімназію Білопільської міської ради Сумської області.

11. Про реорганізацію Павлівського навчально-виховного комплексу: загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – дошкільного навчального закладу Білопільської міської ради Сумської області у Павлівську гімназію Білопільської міської ради Сумської області.

12. Про реорганізацію Рижівського навчально-виховного комплексу: загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – дошкільного навчального закладу Білопільської міської ради Сумської області у Рижівську гімназію Білопільської міської ради Сумської області.

13. Про реорганізацію Білопільського навчально-виховного комплексу: загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – дошкільного навчального закладу № 4 Білопільської міської ради Сумської області у Білопільську гімназію № 4 Білопільської міської ради Сумської області.

14. Про внесення змін до п. 4 та п. 5, рішення одинадцятої сесії міської ради від 19.03.2020 року № 263 «Про передачу майна комунальної власності Білопільської міської об’єднаної територіальної громади в особі Білопільської міської ради в оперативне управління підприємствам та установі Білопільської міської ради».

15. Про затвердження акту приймання-передачі майна КП «Благоустрій Білопілля» КУ до «Благоустрій Білопілля» Білопільської міської ради та внесення доповнення до Положення про КУ «Благоустрій Білопілля».

16. Про затвердження звіту про незалежну оцінку нежитлового приміщення № 2 по Соборна, 65, м. Білопілля.

17. Про затвердження звіту про незалежну  оцінку та умови приватизації нежитлової будівлі по вул. Новоселівка, 2, м. Білопілля.

18. Про приватизацію  рухомого комунального майна Білопільської міської ради.

19. Про затвердження Положення та складу  аукціонної комісії з продажу об’єктів комунальної власності Білопільської міської ради.

20. Про оголошення конкурсного відбору суб'єктів оціночної діяльності. 

21. Про передачу майна міської ради на баланс  КУ «Благоустрій Білопілля», КП «Водоканал Білопілля» та «Відділу культури, спорту та туризму Білопільської міської ради».

22. Земельні питання.

23. Інші питання. 

Засідання постійних комісій:

- з питань планування, бюджету, фінансів, інвестиційної політики, підприємництва та торгівлі;

- з  питань освіти, культури та туризму, охорони та здоров’я і соціального захисту населення, молодіжної політики та спорту 

відбудуться 13 травня 2020 року о 13.00 годині в приміщенні міської  ради

- з питань комунального майна та господарства, будівництва, благоустрою і охорони навколишнього природного середовища;

- з питань регулювання земельних відносин 

відбудуться 14 травня 2020 року о 9.00 годині в приміщенні міської  ради.


Розпорядження голови №110-ОД «Про скликання чотирнадцятої сесії Білопільської міської ради сьомого скликання»


ПРОЕКТИ РІШЕНЬ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь