A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

В Білопіллі дозволили торгівлю розсадою овочевих культур та квітів

Дата: 13.04.2020 12:05
Кількість переглядів: 1611

Фото без описуШановні мешканці громади! З 15 квітня 2020 року (середа) за адресою: м.Білопілля, вул.Торгова площа (територія закритої автостоянки «Клітка») дозволено торгівлю розсадою овочевих культур та квітів.

Згідно розпорядження Білопільського міського голови від 13.04.2020 року №94-ОД торгівля дозволена при умові дотримання певних вимог.

Перш за все – дотримання дистанції між торговими точками (не менше 3 метрів), відстань між покупцями повинна бути не меншою за 1,5 метрів, а максимальна наповненість території ринку не повинна перевищувати 1 особи на 10 квадратних метрів.

Однією з умов є обов’язкове дотримання санітарного стану території, де відбуватиметься торгівля. Перш за все це стосується осіб, які здійснюватимуть торгівлю. Адже ринковий збір за ведення торгівлі братися не буде.

Крім того, заборонено торгівлю підприємцям з населених пунктів, які знаходяться на територіях інших областей України або з епідемічно-неблагополучних районів Сумської області.


Розпорядження Білопільського міського голови від 13.04.2020 року №94-ОД «Про організацію торгівлі розсадою овочевих культур та квітів на території Білопільської ОТГ»
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь