A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Про поширення COVID-19 в Сумській області станом на 7 квітня 2020 року

Дата: 07.04.2020 14:44
Кількість переглядів: 920

Станом на 7 квітня 2020 року на Сумщині 51 офіційно підтверджений випадок захворювання на коронавірусну інфекцію. Тобто, ситуація залишилася такою ж, як і 6 квітня. 

Під час брифінгу в облдержадміністрації в.о. директора Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України Володимир ЗБАРАЖСЬКИЙ повідомив, що вже є перша людина, яка одужала від короновірусної інфекції.

За його словами, жінка, у якої першою в Сумах було діагностовано коронавірус, станом на сьогодні здорова. Друге дослідження, що провели в лабораторії, показало: у пацієнтки вже немає вірусу. І на цьому тижні її планують виписати з лікарні.

Крім того, Віктор Збаражський зазначив, що попри те, що в засобах масової інформації лунало чимало повідомлень про те, що ця людина нібито ходила на роботу хвора, у жодної особи з її оточення ця інфекція не підтвердилася.

Отже, на сьогодні: у м. Суми – 3 випадки захворювання, м. Охтирка – 4, с. Козацьке Конотопського району – 18, с. Попівка Конотопського району – 1, с. Духанівка Конотопського району – 4, м. Конотоп – 2, c. Грузьке Кролевецького району – 4, м. Кролевець – 9, с. Вишневе Тростянецького району – 2, м. Шостка – 4 випадки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь