A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Термін кампанії декларування продовжено до 1 липня

Дата: 27.03.2020 18:58
Кількість переглядів: 585

Фото без опису В управлінні у м. Сумах  ГУ ДПС у Сумській  області повідомляють, що Законом України від 17.03.2020 №533 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» продовжено термін кампанії декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2019 року до 1 липня 2020 року.

В умовах реальної вірусної загрози, громадяни можуть скористатися можливостями Електронного кабінету платника та безконтактно подати декларацію про майновий стан та отримані доходи. 

Електронний сервіс передбачає часткове автоматичне заповнення декларації на підставі облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів, наявних в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та відомостей щодо об’єктів нерухомого (рухомого) майна.

Для подання декларації в електронній формі у режимі реального часу (on-line) та використання сервісу автоматичного заповнення на основі даних ДПС необхідно:

- отримати електронний цифровий підпис;

-    авторизуватися;

-    отримати відомості про отримані доходи з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків;

-    заповнити власну декларацію.

Суму податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) та військового збору, зазначену в річній податковій декларації платники податків самостійно сплачують до 1 жовтня 2020 року.

Шановні громадяни, просимо з розумінням поставитись до ситуації, що склалася та перейти на безконтактне спілкування з територіальними органами ДПС – у режимі on-line.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь