A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

На території Білопільської ОТГ режим карантину

Дата: 16.03.2020 10:03
Кількість переглядів: 1516

Фото без описуЗгідно розпоряджень міського голови від 11 березня 2020 року № 54-ОД та від 16 березня 2020 року № 57-ОД «Про запобігання поширенню на території Білопільської ОТГ коронавірусу COVID-19» розроблено ряд заходів для запобігання поширенню на території Білопільської міської об’єднаної територіальної громади коронавірусу COVID-19 та недопущення  підвищення рівня гострих респіраторних захворювань серед громадян та мінімізації ризиків поширення вірусу.

Таким чином по всій території Білопільської громади з 12 березня по 3 квітня 2020 року встановлено карантин та введені певні обмеження.

Зокрема забороняється:

-    відвідування закладів освіти її здобувачами;

-    проведення всіх масових закладів, у яких бере участь від 200 осіб;

-    проведення спортивних заходів із вболівальниками.

Керівники підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, які знаходяться на території Білопільської  міської об’єднаної територіальної громади, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням громадян, з 16 березня  по 3 квітня 2020 року  включно повинні запровадити  посилений протиепідемічний режим.

Перш за все, необхідно дотримуватись особистої гігієни працівниками, проводити додаткове провітрювання та вологе прибирання приміщень із застосуванням деззасобів, дотримуватися правил, що рекомендує Міністерство охорони здоров’я, уникати багатолюдних місць, без нагальної потреби не відвідувати закладів та установ.

Керівники суб’єктів господарювання усіх форм власності повинні забезпечити наявність засобів гігієни в установах та громадських місцях.

Крім того, буде тимчасово обмежено прийом громадян з особистих питань керівництвом виконавчих органів міської ради,  керівниками комунальних установ, старостатами. 

Згідно розпорядження, в підприємствах, установах, організаціях необхідно встановити спеціальну скриню для звернень  громадян. В екстрених випадках прийом буде здійснюватися в індивідуальному порядку.

В Центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету рекомендувати  громадянам подавати звернення з особистих питань, заяви на отримання адміністративних послуг засобами телекомунікаційного зв’язку,  відповідно до чинного законодавства.

Щодо графіків роботи, то роботодавцям рекомендовано, при можливості, переглянути його, щоб працівники мали змогу перебувати вдома з малолітніми дітьми.

Перевізникам громадського транспорту незалежно від форм власності, які працюють на маршрутах загального користування, необхідно забезпечити обробку транспорту дезінфікуючими засобами.

Всі дезінфекційні заходи при гострій респіраторній хворобі, спричиненій корона вірусом, проводити відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 08.06. 2015 № 325.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь