A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Мешканці обиратимуть пріоритети розвитку Білопільської громади

Дата: 03.03.2020 17:38
Кількість переглядів: 1153

Стратегія розвиткуСпільно з представниками ULEAD з Європою відбулося засідання робочої групи щодо розробки стратегії розвитку Білопільської міської об’єднаної територіальної громади.

«Саме члени громади мають визначати власне майбутнє та пріоритети напрямку розвитку» - зазначила під час зустрічі Марина Лобова, керівниця Сумського регіонального офісу ULEAD з Європою.

Григорій Стариков, радник з питань регіонального розвитку Сумського регіонального офісу зазначив, що Стратегія розвитку – це, в першу чергу, спрямування обмежених ресурсів на пріоритетні напрями розвитку. Проте, це і шлях пошуку самобутності громади, її територіальної та соціальної згуртованості.

«Саме соціальна згуртованість важлива для Білопільської громади. Адже вона приєднала до себе сільські території» - підкреслив радник під час обговорення планів роботи групи.

Щодо подальших планів, то першочергово буде розширена Робоча група (точніше її склад) та проведений соціально-економічний аналіз. Після цього, методом стратегічного планування, буде визначено сильні та слабкі сторони громади. Цей процес буде відбуватися із залученням безпосередньо мешканців громади. Саме вони обиратимуть пріоритети розвитку, адже самі мешканці і мають визначати власне майбутнє.

Сама Стратегія розвитку орієнтовно буде розрахована на 2020-2027 роки. Орієнтуватися вона буде на ідеї від населення, які будуть збиратися протягом певного періоду, про що буде окремо повідомлено всіх мешканців громади.

У своїй діяльності під час розробки Стратегії розвитку Робоча група буде спиратися на пропозиції та зауваження, які будуть надходити від громадян під час проведення обговорень, зустрічей, засідань тощо.

Орієнтовна дата завершення розробки Стратегії розвитку Білопільської міської об’єднаної територіальної громади планується на кінець червня 2020 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь