A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

У ЦНАПі Білопільської міської ради можна буде отримати послуги Пенсійного фонду

Дата: 19.02.2020 13:37
Кількість переглядів: 784

Фото без опису19 лютого в Центрі з надання адміністративних послуг Білопільської міської ради відкрито віддалене робоче місце для прийому громадян спеціалістами Білопільського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області.

З метою запобігання чергам в стаціонарному приміщенні сервісного центру та для зручності в обслуговуванні мешканців Білопільської міської ОТГ, послугами Пенсійного фонду відтепер можна скористатися кожної третьої середи  місяця  з 8 до 12 години в ЦНАПі за адресою: м.Білопілля вул.Старопутивльська,35.

Відвідувачам надаються всі види послуг з питань пенсійного забезпечення, які передбачені порядком обслуговування під час виїзних прийомів громадян на віддалених робочих місцях. Послугами Фонду зможуть скористатися не тільки пенсіонери, а й працююче та самозайняте населення.

В ЦНАПі для прийому громадян спеціалістами Фонду  створені всі належні умови,  а використання сучасного мобільного обладнання дозволяє дистанційно працювати з базами Пенсійного фонду і надавати повний спектр пенсійних послуг — від консультації до прийому документів для призначення пенсій. 

Одночасно повідомляємо, що всі послуги в Пенсійному фонді надаються екстериторіально, незалежно від місця реєстрації та проживання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь