A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Про ІІ пленарне засідання 10 сесії Білопільської міської ради

Дата: 18.02.2020 10:25
Кількість переглядів: 896

Засідання сесіїБілопільська міська рада повідомляє про те, що 20 лютого 2020 року заплановано проведення ІІ пленарного засідання 10 сесії Білопільської міської ради сьомого скликання, яке відбудеться в залі засідань міської ради. Початок о 10.00 годині.

На розгляд сесії виносяться питання:

1. Про  план  роботи  міської ради  на  2020  рік.

2. Про внесення змін до рішення № 5 від 08.08.2019 року «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів».

3. Про затвердження Програми фінансового забезпечення представницьких витрат та інших видатків, пов’язаних із діяльністю Білопільської міської ради на  2020 рік.

4. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних підприємств населених пунктів Білопільської міської об’єднаної територіальної громади та  здійснення внесків до їх статутного капіталу на  2020 рік. 

5. Про затвердження положення про відділ інформаційно-технічного забезпечення апарату Білопільської міської ради.

6. Про затвердження  Порядку проведення конкурсного відбору на посади фахівців Комунальної установи Білопільської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр».

7. Про внесення змін до структури Комунальної установи Білопільської  міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр».

8. Про передачу частини приміщення  в оперативне управління та на баланс Комунальної установи Білопільської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр».

9. Про затвердження Порядку призначення Керівників комунальних закладів культури Білопільської міської ради та Типової форми контракту з керівником комунального закладу культури Білопільської міської ради.

10. Про комплексну Програму розвитку освіти Білопільської міської ради на 2020-2022 роки.

11. Про затвердження міської Програми «Реформування і розвитку житлово-комунального господарства Білопільської міської ради на 2020 рік»

12. Про затвердження Програми «Освітлення населених пунктів Білопільської міської ради на 2020 рік»

13.  Про затвердження Програми  «Благоустрій Білопільської міської ради на 2020 рік»

14. Про створення резервного фонду Білопільського міського бюджету та затвердження Положення про використання коштів резервного фонду Білопільського міського бюджету.

15. Про виконання плану соціально-економічного розвитку міста Білопілля за 2019 рік на 01.01.2020 рік.

16. Про затвердження Програми «Соціально-економічного розвитку Білопільської міської ради на 2020 рік»

17. Про інвестиційну програму комунального підприємства «Теплосервіс Білопілля» на 2020 рік (з додатками)

18. Про затвердження Програми «Охорони навколишнього середовища населених пунктів Білопільської міської ради на 2020 рік»

19. Про зміну назви та затвердження Статуту Комунального підприємства «Господар» Рижівського старостинського округу Білопільської міської ради у новій редакції 

20. Про затвердження Статуту Сільського комунального підприємства «Світанок» у новій редакції 

21. Про  затвердження розпорядження Білопільського міського голови «Про внесення змін до Білопільського міського бюджету на 2020 рік» від 11 лютого 2020 року № 27-ОД

22. Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання № 141 від 23.12.2019 року «Про міський бюджет Білопільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

23. Про   передачу   міжбюджетних  трансфертів з бюджету  Білопільської міської ОТГ у вигляді іншої   субвенції   до    обласного     бюджету  Сумської області  в 2020 році.

24.  Про затвердження переліку адміністративних послуг соціальної підтримки населення, які надаються провідними спеціалістами відділу  «Центр надання адміністративних послуг» Білопільської міської ради

25.  Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через  відділ «Центр з надання адміністративних послуг»  Білопільської міської ради.

26. Про затвердження положення про відділ «Центр з надання адміністративних послуг» Білопільської міської ради та положення про юридичний відділ виконавчого комітету Білопільської міської ради в новій редакції.

27. Про затвердженя порядоку відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на публічну інформацію та розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на публічну інформацію.

28. Про встановлення нормативу рентабельності платних послуг, які надаються Комунальним некомерційним підприємством Білопільської міської  ради «Білопільський центр первинної медичної допомоги».

29. Про створення комунальної установи «Благоустрій Білопілля».

30. Про реорганізацію комунального підприємства «Благоустрій Білопілля» шляхом приєднання до комунальну установу «Благоустрій Білопілля».

31. Про звернення до Президента України з питання земельної реформи.

32. Про поновлення договору оренди землі від 30 січня 2014 р. 

33. Про надання в оренду Люпаку Тарасу Євгеновичу земельної ділянки кадастровий номер [Конфіденційна інформація].

34. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

35. Про надання дозволу на розміщення  тимчасової споруди.

36. Про заходи щодо збереження від пошкоджень кабельних ліній зв’язку. 

37. Про внесення змін до рішень Білопільської міської ради 35 сесії від 31.05.2013  року.

38. Про заяву гр. ФОП Кислої Л.Т. 

39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості).

40. Про продаж  земельної  ділянки.

41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

42. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) спадкоємцям померлих власників землі.

43. Про надання дозволу Білопільській міській раді на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під об’єктами комунальної власності для обслуговування місцевих кладовищ.

44. Про уточнення площі  та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та виготовлення документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки.

45. Про надання земельної ділянки у власність.

46. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

47. Інші питання.   

Засідання постійних комісій:

з питань планування, бюджету, фінансів, інвестиційної політики, підприємництва та торгівлі;

з питань освіти, культури та туризму, охорони та здоров’я і соціального захисту населення, молодіжної політики та спорту;

з питань комунального майна та господарства, будівництва, благоустрою і охорони навколишнього природного середовища 

відбудуться 19 лютого 2020 року о 13.00 годині в приміщенні  міської  ради.

Засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин провести 20 лютого 2020 року о 9.00 годині в приміщенні  міської  ради.


Розпорядження голови №28-ОД «Про скликання другого пленарного засідання десятої сесії Білопільської міської ради сьомого скликання»


Проекти рішень ІІ пленарного засідання 10 сесії VII скликання


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь