A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Репетитори мають задекларувати неоподатковані доходи

Дата: 31.01.2020 10:12
Кількість переглядів: 647

Фото без описуВчителі та викладачі, які не зареєстровані суб'єктами підприємницької діяльності, але надавали в 2019 році репетиторські послуги учням та студентам, зобов’язані задекларувати  отримані від  такої діяльності доходи,  - інформують  в  управлінні у м.Сумах Головного управління ДПС у Сумській області. 

Слід зазначити, що до репетиторських послуг відносяться: підготовка дітей до школи, до незалежного тестування, до вступу до навчальних закладів будь-якого рівня, навчання з різних предметів, виконання контрольних, курсових, дипломних робіт тощо. 

Громадянам, які отримали доходи, що були неоподатковані, необхідно подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2019 рік та сплатити податок на доходи фізичних осіб за ставкою 18 % та військовий збір 1,5 % із нарахованої суми доходу. 

Шановні викладачі, декларацію ви можете подати особисто або уповноваженою на це особою, надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення,

Але найзручніше - скористатися засобами електронного зв'язку та надіслати декларацію в електронній формі з дотриманням умови реєстрації електронного підпису у порядку, визначеному законодавством. 

Нагадуємо, що декларацію необхідно подати до 1 травня 2020 року до органу податкової служби за місцем податкової адреси платника.

За інформацією Головне управління ДПС у Сумській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь