A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

ЗМАГАЛИСЯ ДІВЧАТА!

Дата: 24.01.2020 08:14
Кількість переглядів: 1317

23 січня традиційно до Дня Соборності України в спортивному залі Білопільської ДЮСШ імені Юрія Білонога відбулися змагання з баскетболу серед команд дівчат закладів загальної середньої освіти Білопільського району. 

Участь у змаганнях взяли 5 команд: Білопільська СШ №1, Білопільська ЗОШ №2 ім.С.М.Гордієнка, Білопільський ЗЗСО№5 ім.А.С.Макаренка, Куянівський НВК, Вирівська ЗОШ.

Команди були розділені на дві підгрупи, в кожній підгрупі точилася запекла боротьба за вихід до фінальної частини змагань.    

За результатами попередніх зустрічей третє місце виборювали команда Білопільської СШ №1 та команда Білопільського ЗЗСО№5. Доля бронзових нагород виявилася в овер-таймі, де перемогу здобула команда дівчат з СШ №1. 

У фіналі зустрілися команди Куянівського НВК та Білопільської ЗОШ №2 ім.С.М.Гордієнка. Гра була не менш цікавою, команди грали на рівних. Основний час не виявив переможця і в овер-таймі з перевагою у 4 очки титул чемпіона здобули дівчата ЗОШ №2.

Переможець та призери були нагороджені грамотами, медалями, а також всі команди-учасники отримали солодощі від Білопільської міської ради, які вручив секретар міської ради Юрій Чібарь. Команда-переможець отримала ще й перехідний кубок.

Вітаємо переможців та призерів! Бажаємо нових перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь