A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

УВАГА! З 3 січня 2020 року розпочалося зарахування платежів на нові бюджетні рахунки

Дата: 15.01.2020 08:47
Кількість переглядів: 775

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує, з 1 січня 2020 року були введені в дію рахунки для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів, зарахування платежів на які розпочалося з 03.01.2020 року.

Інформація про реквізити нових бюджетних рахунків розміщена на субсайті Головного управління ДПС у Сумській області у рубриці «Бюджетні рахунки».

Рахунки відкриті Державною казначейською службою України відповідно до Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013 № 1203 (зі змінами), та на виконання вимог Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», Бюджетного кодексу України, наказу Міністерства фінансів України від 14.01.2011 No 11 «Про бюджетну класифікацію» (зі змінами).

Додатково інформуємо, що всі рахунки для зарахування платежів до Державного бюджету України та місцевих бюджетів розміщені на Вебсторінці Головного управління Казначейства (розділ «Реквізити рахунків») Вебпорталу Державної казначейської служби України за адресою www.treasury.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь