A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Комісія визначила переможця у конкурсі

Дата: 13.12.2019 17:57
Кількість переглядів: 1178

Результати конкурсуВідбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунального позашкільного закладу Білопільської міської ради «Центр дитячої та юнацької творчості».

Конкурс проходив 13 грудня 2019 року в Білопільській міській раді. Для забезпечення відкритості та прозорості проведення конкурсу комісією було прийнято рішення допустити в приміщення, де саме і проходив конкурс, представників трудового колективу КПНЗ БРР «Центр дитячої та юнацької творчості», кореспондентів ТОВ «Медіа-центр «Білопільщина», заступника керівника апарату Білопільської райдержадміністрації, провідного фахівця БРФСОЦЗ.

Першочерговим завданням для учасників конкурсу було складання письмових іспитів на знання Законів України, нормативно-правових актів у сфері позашкільної освіти, трудового законодавства та перевірка професійної компетентності, шляхом вирішення ситуаційного завдання.

Письмовий іспит та ситуаційне завдання конкурсанти склали із такими результатами:

Макаренко Н.Д. – 2,5 балів
Садова Н.М. – 5 балів
Ручкіна Д.С. – 2,5 балів
Ключник О.В. – 2,5 балів

«Письмові роботи Ніни Дмитрівни Макаренко та Наталії Миколаївни Садової були найбільш грамотними та змістовними й повними» - зазначила член конкурсної комісії О.Сидоренко, - «Ці відповіді свідчили про наявність досвіду роботи на керівних посадах на ґрунтовне знання Законів України «Про освіту» та «Про позашкільну освіту».

Далі, кожен з конкурсантів по черзі, презентували свої плани розвитку закладу та відповідали на запитання членів комісії щодо цього питання. За результатами презентації претенденти отримали слідуючи оцінки:

Макаренко Н.Д. – 5 балів
Садова Н.М. – 5 балів
Ручкіна Д.С. – 4 бали
Ключник О.В. – 4 бали

Наступним етапом конкурсу була індивідуальна співбесіда, де було надано можливість конкурсантам показати об’єктивну сторону ділових, професійних, моральних та психофізіологічних якостей, окреслити стратегічне бачення вдосконалення системи позашкільної освіти та її оптимізації.

За результатами співбесіди претенденти отримали слідуючи оцінки:

Макаренко Н.Д. – 5 балів
Садова Н.М. – 5 балів
Ручкіна Д.С. – 2,5 балів
Ключник О.В. – 5 балів

Таким чином, за результатами проведеного письмового іспиту, вирішення ситуаційного завдання, презентації та співбесіди, комісія вирішила вважати такими, що склали їх успішно:

Макаренко Н.Д. – загальний результат 12,5 балів
Садова Н.М. – загальний результат 15 балів
Ручкіна Д.С. – загальний результат 9 балів
Ключник О.В. – загальний результат 11,5 балів

Після оголошення остаточних результатів голова конкурсної комісії О.Кожухов запропонував визнати Садову Наталію Миколаївну переможцем конкурсу. Шляхом відкритого голосування комісія одноголосно підтримала голову комісії та вирішила уповноважити начальника відділу освіти Білопільської міської ради Прейса Р.С. призначити Наталію Миколаївну директором Комунального позашкільного закладу Білопільської міської ради «Центр дитячої та юнацької творчості» та укласти з нею строковий трудовий договір.


Протокол засідання конкурсної комісії виконкому Білопільської міської ради від 13 грудня 2019 року


Екзаменаційна відомість проведення письмового іспиту, ситуаційного завдання, презентації та співбесіди


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь