A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Білопільська футзальна команда зіграє першу гру в чемпіонаті України

Дата: 10.12.2019 17:05
Кількість переглядів: 915

Фото без описуБілопільська команда Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 проведе 11 грудня свій стартовий матч у Другій лізі чемпіонату України з футзалу. Гра відбудеться у спорткомплексі СумДУ (м.Суми, вул.Р.-Корсакова, 2) і розпочнеться о 18.00.

Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 в чемпіонаті України є дебютантом і входить до складу 6 групи, в якій також виступають представники Сумщини (Технологія,  Тріумф-Sigma  та Lex-VSK). Свою першу гру підопічні Олександра Петровського проведуть із командою Тріумф-Sigma, котра також дебютує в чемпіонаті України.

Раніше ці дві команди вже зустрічались в рамках зимового чемпіонату АФС у першій лізі. Тоді відбулося 2 гри і загальний рахунок 6:5 на користь Агросвіту (1 гра – перемога Агросвіту 5:2; 2 гра – перемога Тріумфу 3:1).

Обидві команди виступають у чемпіонату Сумської області з футзалу. Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 є представником Gold Division у сезоні «Winter 2019-2020». Після 3 матчів у групі команда посідає 4 місце і є фаворитом змагань.

Тріумф-Sigma є представником Silver Division у сезоні «Winter 2019-2020», де після 4-х матчів посідає 10 сходинку турнірної таблиці.

Фото без опису

За матеріалами АФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь