Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Білопільська футзальна команда зіграє першу гру в чемпіонаті України

Дата: 10.12.2019 17:05
Кількість переглядів: 951

Фото без описуБілопільська команда Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 проведе 11 грудня свій стартовий матч у Другій лізі чемпіонату України з футзалу. Гра відбудеться у спорткомплексі СумДУ (м.Суми, вул.Р.-Корсакова, 2) і розпочнеться о 18.00.

Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 в чемпіонаті України є дебютантом і входить до складу 6 групи, в якій також виступають представники Сумщини (Технологія,  Тріумф-Sigma  та Lex-VSK). Свою першу гру підопічні Олександра Петровського проведуть із командою Тріумф-Sigma, котра також дебютує в чемпіонаті України.

Раніше ці дві команди вже зустрічались в рамках зимового чемпіонату АФС у першій лізі. Тоді відбулося 2 гри і загальний рахунок 6:5 на користь Агросвіту (1 гра – перемога Агросвіту 5:2; 2 гра – перемога Тріумфу 3:1).

Обидві команди виступають у чемпіонату Сумської області з футзалу. Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 є представником Gold Division у сезоні «Winter 2019-2020». Після 3 матчів у групі команда посідає 4 місце і є фаворитом змагань.

Тріумф-Sigma є представником Silver Division у сезоні «Winter 2019-2020», де після 4-х матчів посідає 10 сходинку турнірної таблиці.

Фото без опису

За матеріалами АФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь