A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

КП «Теплосервіс Білопілля» приймає пропозиції до інвестиційної програми

Дата: 03.12.2019 09:33
Кількість переглядів: 993

Комунальне підприємство Білопільської міської ради «Теплосервіс Білопілля» повідомляє про розроблений проект інвестиційної програми на 2020 рік та запрошує Білопільську громаду прийняту участь у її обговоренні та приймає пропозиції щодо неї.

Даний проект інвестицій розроблений згідно вимог «Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання» (далі Порядок), затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 630 від 14.12.2012 року, Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг № 381 від 14.12.2012 року.

Цей Порядок установлює механізм розроблення, затвердження, погодження, схвалення інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання з метою визначення обґрунтованості запланованих ними капіталовкладень та/або витрат у структурі інвестиційної складової тарифів на теплову енергію.

Враховуючи вимоги п. 2.9, 2.10, 2.11 Порядку, пропозиції до розробленого проекту інвестиційної програми приймаються від споживачів в письмовому вигляді до 28 грудня 2019 року за адресою:

КП «Теплосервіс Білопілля», м.Білопілля, вул.Соборна, буд.87 

телефон для довідки (05443) 90273


Завантажити Проект інвестиційної програми на 2020 рік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь