Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Про що говорили на позачерговій сесії Білопільської міської ради

Дата: 19.11.2019 13:57
Кількість переглядів: 994

Сесія Білопільської міської ради18 листопада 2019 року о 10.00 годині відбулось позачергове засідання 6 сесії Білопільської міської ради VII скликання. На засіданні були присутні 22 депутати міської ради (загальна чисельність депутатів - 26), представники ЗМІ та запрошені.

На початку засідання депутати прийняли деякі зміни до Павлівського сільського бюджету на 2019 рік.

Надалі присутнім було запропоновано до ознайомлення Статут комунального позашкільного навчального закладу Білопільської міської ради «Центр дитячої та юнацької творчості». Після його розгляду та обговорення депутати одноголосно прийняли рішення про його затвердження та прийняли рішення про оголошення конкурсу на посаду керівника Комунального позашкільного закладу Білопільської міської ради «Центр дитячої та юнацької творчості».

З метою встановлення єдиного механізму організаційно-правових заходів щодо призначення на посаду або звільнення з посади керівників закладів дошкільної освіти, загальної середньої освіти та позашкільної освіти, що належать до комунальної власності Білопільської міської ради було прийнято рішення «Про затвердження Положення про призначення на посаду та звільнення з посади керівників закладів дошкільної освіти, загальної середньої освіти та позашкільної освіти, що належать до комунальної власності Білопільської міської ради».

Також на засіданні сесії було запропоновано внести деякі зміни до рішення Білопільської міської ради сьомого скликання від 31.01.2019 року «Про Програму «Соціально-економічного розвитку м.Білопілля на 2019 рік». Розглянувши проект міської програми «Соціально-економічного розвитку м.Білопілля на 2019 рік», депутати підтримали запропоновані зміни до переліку об’єктів (заходів) Білопільської міської ради, що фінансуються у 2019 році за рахунок  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між місцевими бюджетами.

Присутні розглянули та обговорили й інші питання життєдіяльності громади. За результатами засідання були прийняті відповідні рішення та окремі доручення.


Поіменне голосування проектів рішень



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь