A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбудеться позачергове засідання сесії Білопільської міської ради

Дата: 15.11.2019 16:26
Кількість переглядів: 933

Сесія Білопільської міської радиПозачергове засідання п’ятої сесії сьомого скликання Білопільської міської ради відбудеться 18 листопада 2019 року в залі засідань міської ради. Початок о 10.00 годині.

Порядком денним заплановано розглянути такі питання:

1.  Про  внесення змін до Павлівського сільського бюджету на 2019 рік.

2. Про затвердження статуту Комунального позашкільного закладу Білопільської міської ради «Центр дитячої та юнацької творчості.

3. Про затвердження Положення про призначення на посаду та звільнення з посади керівників закладів дошкільної освіти, загальної середньої освіти та позашкільної освіти, що належать до комунальної власності Білопільської міської ради.

4. Про оголошення конкурсу на посаду керівника Комунального позашкільного закладу Білопільської міської ради «Центр дитячої та юнацької творчості».

5. Про внесення змін до рішення Білопільської міської ради сьомого скликання від 31.01.2019 року «Про Програму “Соціально-економічного розвитку м.Білопілля на 2019 рік».

6. Різне.

Крім того, засідання постійних комісій міської ради заплановано провести 18 листопада 2019 року о 09.00 годині в приміщенні міської  ради.


Розпорядження голови Білопільської міської ради від 15.11.2019 року № 158-ОД "Про скликання позачергової п’ятої сесії Білопільської міської ради сьомого скликання"

Сесія міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь