A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулись деякі зміни у порядку одержання житлових субсидій

Дата: 19.09.2019 08:32
Кількість переглядів: 676

Зміни до отримання субсидіїПостановою Кабінету Міністрів України №807 від 14.08.2019 року затверджені деякі зміни до Положення про порядок  призначення житлових субсидій.

Зокрема, з 1 жовтня 2019 року виплата житлових субсидій у готівковій формі пенсіонерам буде проводитись шляхом перерахування  коштів на  їх рахунок, відкритий в  банківській установі або через відділення АТ «Укрпошта», тобто за місцем отримання пенсії.

Одержувачам житлової субсидії, які не отримують пенсію, виплата буде  проводитись на раніше відкриті рахунки в АТ «Ощадбанк». Але якщо громадянин бажає  отримувати субсидію в іншій банківській установі, то необхідно звернутися до Управління соціального захисту населення з відповідною заявою та надати реквізити банківського рахунку.

Одержувачі субсидії, які не отримують пенсії та у них не відкритий рахунок в АТ «Ощадбанк», а також ті, які отримують пенсію в іншому районі, зобов’язані самостійно надати інформацію про спосіб виплати та реквізити рахунку в уповноваженому банку. До надання відповідних  виплата  субсидії буде здійснюватись через відділення АТ «Укрпошта» за адресою, вказаною у заяві про призначення житлової субсидії.

Уповноваженими банками для виплати субсидії готівкою у Білопільському районі визначені АТ «Ощадбанк», АТ КБ «ПриватБанк» та АТ «Укргазбанк».

За більш детальною інформацією можна звернутися до Управління соціального захисту населення за телефоном 095-196-05-23 та (05443) 9-13-33


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь