Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулись деякі зміни у порядку одержання житлових субсидій

Дата: 19.09.2019 08:32
Кількість переглядів: 729

Зміни до отримання субсидіїПостановою Кабінету Міністрів України №807 від 14.08.2019 року затверджені деякі зміни до Положення про порядок  призначення житлових субсидій.

Зокрема, з 1 жовтня 2019 року виплата житлових субсидій у готівковій формі пенсіонерам буде проводитись шляхом перерахування  коштів на  їх рахунок, відкритий в  банківській установі або через відділення АТ «Укрпошта», тобто за місцем отримання пенсії.

Одержувачам житлової субсидії, які не отримують пенсію, виплата буде  проводитись на раніше відкриті рахунки в АТ «Ощадбанк». Але якщо громадянин бажає  отримувати субсидію в іншій банківській установі, то необхідно звернутися до Управління соціального захисту населення з відповідною заявою та надати реквізити банківського рахунку.

Одержувачі субсидії, які не отримують пенсії та у них не відкритий рахунок в АТ «Ощадбанк», а також ті, які отримують пенсію в іншому районі, зобов’язані самостійно надати інформацію про спосіб виплати та реквізити рахунку в уповноваженому банку. До надання відповідних  виплата  субсидії буде здійснюватись через відділення АТ «Укрпошта» за адресою, вказаною у заяві про призначення житлової субсидії.

Уповноваженими банками для виплати субсидії готівкою у Білопільському районі визначені АТ «Ощадбанк», АТ КБ «ПриватБанк» та АТ «Укргазбанк».

За більш детальною інформацією можна звернутися до Управління соціального захисту населення за телефоном 095-196-05-23 та (05443) 9-13-33


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь