A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Переможний початок ДФК "Динамо" (Білопілля) у Чемпіонаті області

Дата: 18.09.2019 18:26
Кількість переглядів: 743

Фото без описуВідбулись ігри першого туру Чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги Сумської області 2019-2020 років серед юнаків 2006-2007 років народження.

18 вересня у виїзному матчі Білопільська команда ДФК «Динамо» зустрічалась з однолітками з КДЮСШ (Суми). З перших хвилин наші хлопці впевнено володіли ініціативою і вже на 13 хвилині Іван Василець відкрив рахунок. Після цього господарі провели декілька атак, які зводились нанівець впевненою грою захисту Динамівців. На 39 хвилині Іван Василець забиває другий м’яч, оформивши дубль у матчі. На перерву команди пішли з рахунком 0-2 на користь ДФК «Динамо». 

На початку другого тайму (48 хвилина) Денис Клименко вражає ворота суперника, засвітивши на табло рахунок 0-3. Надалі господарі провели декілька доволі гострих атак, але впевнена гра захисту та голкіпера Динамівців звела їх нанівець. Більше голів в цьому матчі вболівальники не побачили і гра завершилась з рахунком 0-3.

Таким чином, ДФК «Динамо» (Білопілля) впевнено розпочинає чемпіонат області, здобувши першу перемогу.

Наступна гра відбудеться 25 вересня в м.Білопілля на стадіоні ім.Юрія Білонога. Білопільчани прийматимуть на своєму полі команду ОЛІСП «Барса»-2 (м.Суми).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь