A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Велопробіг в Білопіллі

Дата: 08.09.2019 11:55
Кількість переглядів: 1737

Велопробіг8 вересня в Білопіллі відбувся веломарафон «Ми обираємо спорт!», присвяченого Дню фізичної культури та спорту. Захід відбувся під патронатом Білопільського міського голови Юрія Зарка та за підтримки Білопільської районної ради. 

Головними організаторами виступили РЦ «Спорт для всіх» (директор Петро Бересток), студія спортивного бального танцю «Грація» загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 ім.С.Гордієнка, (тренер Марина Скоробагатько), ГО «Школа вищої спортивної майстерності м.Білопілля» (тренер Едуард Валюхов), депутат районної ради, голова районної партійної організації ВО «Батьківщина» Валерій Лютий, відділ культури і туризму Білопільської райдержадміністрації (завідувач відділу Світлана Лукова). 

Медіа-спонсори змагань: ТОВ «Медіа центр «Білопільщина» (директор Наталія Калініченко) та фізична особа-підприємець Богдан Калініченко.

Всіх присутніх зі святом фізичної культури та спорту привітав міський голова Ю.Зарко, який побажав усім мешканцям Білопільської громади міцного здоров’я, сили та завзятості, а учасникам веломарафону подякував за активну участь у заході та пропаганді здорового способу життя.

Також до привітального слова долучились і виконуючий обов’язки голови районної ради В.Відуєв, керівник студії спортивного бального танцю «Грація» М.Скоробагатько, тренер-викладач та спортивний інструктор заходу Р.Міллер, депутат Сумської обласної ради, директор ТОВ «Медіа центр «Білопільщина» Н.Калініченко. 

Учасники змагань отримали вітання від батьків та від самих вихованців студії спортивного бального танцю «Грація» та ГО «Школа вищої спортивної майстерності м.Білопілля».

Не обійшлося і без нагород. Всі учасники велопробігу отримали призи та сувеніри. Окремо було відзначено наймолодших так найстарших учасників та сімейні колективи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь