A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

ДФК «Динамо Білопілля» - переможці кубку голови

Дата: 01.09.2019 16:47
Кількість переглядів: 1218

Кубок міського головиБілопільська дитяча футбольна команда «Динамо» стала переможцем Кубку міського голови з футболу, який проходив у м.Білопілля 1 вересня 2019 року на стадіоні ім. Юрія Білонога.

В турнірі, який проводився з нагоди Дня міста Білопілля, приймали участь команди з Сумського та Краснопільського районів, команда з м.Суми ФК «Барса» та Білопільська команда ДФК «Динамо». Вікова категорія гравців – 2006 рік та менше.

На шляху до фіналу Білопільці одержали перемогу у грі з командою ДЮСШ Краснопільського району, а ФК «Барса» перемогла ДЮСШ Сумського району.

В матчі за третє місце між командами Сумського та Краснопільського районів перемогу святкували Сумчани.

Окрасою турніру став фінальний матч між господарями та представниками обласного центру. Хоча вже в першому таймі відмінним ударом з далекої відстані гравець ДФК "Динамо" вивів Білопільчан вперед, та гра була напруженою до останніх хвили. Саме наприкінці другого тайму, провівши приголомшливу атаку і забивши другий м’яч, Білопільська команда поставила крапку в фінальному матчі, який завершився з рахунком 2:0 на користь господарів.

«Велика подяка господарям та гостям турніру за відмінну гру і за гарний настрій, який ви подарували в цей день собі, своїм близьким та всім вболівальникам…» - сказав у своєму привітанні Білопільський міський голова Ю.Зарко, який відмітив, що особливо приємно, що переможцями турніру стала Білопільська команда».

Отже, третє місце в турнірі на Кубок міського голови посіли футболісти з ДЮСШ Сумського району, друге місце зайняла ФК «Барса» (м.Суми), а перемогу святкував ДФК «Динамо» (м.Білопілля).

Всі команди отримали солодкі нагороди за активну участь у турнірі, призери отримали медалі та кубки. Крім того, ДФК «Динамо» (тренер Артем Черба), як переможець, отримав комплект футбольних сіток.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь