A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Дошкільні навчальні заклади до нового навчального року підготовлені

Дата: 29.08.2019 08:34
Кількість переглядів: 777

ВиконкомНа засіданні виконавчого комітету Білопільської міської ради, яке відбулось 28 серпня поточного року, завідуючі дошкільними навчальними закладами міста звітували про підготовку до нового (2019/2020) навчального року.

Слід зазначити, що на території м.Білопілля функціонує три ДНЗ, а саме «Дзвіночок», «Сонечко» та «Зірочка». З нового навчального року дитячі садки буде відвідувати 448 дітей, з яких:
Білопільський ДНЗ (ясла-садок) «Сонечко» - 215 вихованців
Білопільський ДНЗ (ясла-садок) «Зірочка» - 188 вихованців
Білопільський ДНЗ (ясла-садок) «Дзвіночок» - 45 вихованців

Згідно інформацій керівників, заклади підготовлені до роботи на належному рівні. Проведено поточні ремонти групових та службових приміщень, благоустрій прилеглої території, посилено матеріально-технічну базу. Педагогічним та обслуговуючим персоналом ДНЗ укомплектовані в повній мірі.

Крім бюджетних коштів було використано і спонсорську допомогу, кошти міських, районних депутатів, батьківська допомога. Окрема подяка депутату Верховної Ради Україні О.Сугоняко, за сприянням якого у Білопільському ДНЗ (ясла-садок) «Зірочка» протягом 2018-2019 навчального року було встановлено 102 вікна та 19 дверей з металопластикового профілю.

Що стосується допомоги, то слід відмітити таких депутатів міської ради, як Р.Міллер, М.Бублик, С.Кириленко, Г.Титаренко, С.Муха, Н.Зубко, В.Пуга, М.Савчук, В.Нинарочкін, А.Сигида, В.Хитрий, С.Терещенко, О.Запорожець, депутатів районної ради А. Хом’як, В.Лютий, приватного підприємця Мироненко М., заступника генерального директора Ukrlandfarming В.Лободу.

Підбиваючи підсумки щодо питання підготовки навчальних закладів міський голова Ю.Зарко подякував керівників закладів за пророблену роботу та зосередив особливу увагу на вирішенні питань забезпечення закладів продуктами харчування.

«Необхідно взяти під особистий контроль забезпеченість ДНЗ усіма продуктами харчування, їх якість, особливо м’ясної, рибної та молочної продукції, яка постачається для забезпечення дитячого харчування» - наголосив Ю.Зарко у зверненні до завідуючих дитячими садками.

Також, враховуючи відсутність фінансування ДНЗ м. Білопілля, керівникам цих закладів було рекомендовано розглянути можливість забезпечити прийняття продуктів харчування (овочів) від підприємців чи організацій, що здійснюють роздрібну та оптову торгівлю овочами на ринку, в якості благодійної допомоги, за умови відповідності санітарних норм та наявності відповідних сертифікатів.

За результатами розгляду даного питання прийнято відповідне рішення виконавчого комітету Білопільської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь