A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Воконавчий комітет розглядав питання життєдіяльності громади

Дата: 28.08.2019 16:57
Кількість переглядів: 818

Засідання виконкомуВідбулося чергове засідання виконавчого комітету Білопільської міської ради, на якому було розглянуто 20 запланованих питань, які стосуються життєдіяльності Білопільської громади.

Членами виконкому було розглянуто та затверджено кориговані тарифи на послуги КП «Житловик Білопілля» та на послуги з водопостачання, водовідведення і на послуги з технічного обслуговування внутрішньобудинкових мереж.
Також розглянуто питання щодо визначення КП «Водоканал Білопілля» виконавцем послуг по вивезенню рідких нечистот, затверджено  норми споживання теплової енергії для житлових будинків, в яких недоцільно та технічно неможливо облаштувати вузли обліку теплової енергії.

Одноголосно погоджено інвестиційну програму комунального підприємства «Водоканал  Білопілля» на 2019-2020 роки.

Окремо заслухано звіти завідувачів дошкільних навчальних закладів м.Білопілля, які повідомили присутніх про стан підготовки до нового навчального року.

Було заслухано звіт начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності - головного бухгалтера Білопільської міської ради, яка доповіла про виконання міського бюджету за ІІ квартал 2019 року.

Крім того, членами виконкому затверджено план заходів та кошторис щодо відзначення Дня міста у 2019 році та надано дозвіл на розміщення на території міста дитячих святкових майданчиків з атракціонами  та святковою торгівлею під час проведення цих заходів.

На засіданні було розглянуто ряд інших питань, які стосуються життєдіяльності громади.

За результатами було прийнято відповідні рішення виконавчого комітету з врахуванням усіх змін та пропозицій, які було запропоновано під час проведення засідання. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь