A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Працювала робоча група з питання розробки стратегії розвитку громади

Дата: 16.08.2019 10:37
Кількість переглядів: 1211

Зустріч з експертомВідбулась зустріч в рамках проекту «Підтримка реформи місцевого самоврядування» - впровадження партисипативної моделі стратегічного планування в Білопільській громаді.

Зустріч представників робочої групи з розробки стратегії розвитку Білопільської громади та експертом проекту Андрієм КАВУНЦЕМ відбулась як частина проекту «Підтримка реформи місцевого самоврядування – впровадження партисипативної моделі стратегічного планування в громадах Північної, Центральної і Західної України», що реалізується Фондом Розвитку Місцевої Демократії (FRDL, Республіка Польща) за участі регіональних партнерів в Україні – громадських організацій “Європейський діалог” (Львів), “Творчий центр ТЦК” (Київ), Бюро аналізу політики (Суми), Благодійна організація “Фонд регіонального та місцевого розвитку “Синергія” (Полтава). 

Було розглянуто та обговорено ряд питань, що стосуються розвитку нашої території. Зокрема, таке питання, як залучення громадян до планування розвитку територіальної громади та зміцнення механізмів співпраці між місцевими органами влади й громадянським суспільством (включно з бюджетом участі, громадські консультації тощо).

Такуж було розглянуто деякі успішні практики зі стратегічного планування у громадах, де реалізується подібний проект.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь