A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Прийняли присягу, обрали секретарів та заступників, затвердили виконавчий комітет…

Дата: 08.08.2019 14:57
Кількість переглядів: 737

Перша сесія8 серпня 2019 року відбулося засідання першої сесії Білопільської міської ради сьомого скликання. На засіданні були присутні 26 новообраних депутатів Білопільської міської ради (загальна чисельність депутатів 26), представники ЗМІ та запрошені.

На початку засідання голова Білопільської міської виборчої комісії Чібарь Лариса Василівна повідомила присутніх про початок повноважень Білопільського міського голови Зарка Юрія Васильовича та про початок повноважень депутатів Білопільської міської ради, після чого новообраний голова та депутати прийняли присягу (відповідно голови та депутатів міської ради).

Після обрання членів лічильної комісії таємним голосуванням було обрано секретаря Білопільської міської ради Чібаря Юрія Віталійовича (27 голосів «ЗА»).

Далі було утворено постійні комісії Білопільської міської ради та затверджено структуру і загальну чисельність апарату Білопільської міської ради та її виконавчого комітету, обрано заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. За результатами голосування (27 голосів «ЗА») заступниками було обрано Кожухова Олександра Миколайовича та Вакуленка Олександра Миколайовича. Також було затверджено секретаря виконкому Білопільської міської ради Пащенко Наталію Володимирівну (26 голосів «ЗА») та утворено і затверджено персональний склад виконавчого комітету Білопільської міської ради.

Надалі планово було розглянуті такі питання:
-    Про утворення старостинських округів на території  Білопільської  міської ради.
-    Про покладення обов’язків старости.
-    Про затвердження Положення про старосту  Білопільської  міської ради.
-    Про початок  реорганізації  Іскрисківщинської, Нововирківської, Ободівської, Павлівської, Рижівської  сільських рад шляхом приєднання до  Білопільської  міської ради.
-    Про виготовлення гербових номерних печаток та штампів для проведення реєстрації місця проживання громадянам старостами сіл Білопільської міської ради.
-    Про покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій та реєстрації місця проживання громадянам.
-    Про порядок виконання місцевих бюджетів  Білопільської  міської ради,  Іскрисківщинської, Нововирківської , Ободівської, Павлівської, Рижівської сільських рад до закінчення бюджетного періоду 2019 року.
-    Про внесення змін до бюджету Білопільської міської ради.
-    Про умови оплати праці міського голови.
-    Про затвердження Регламенту  Білопільської міської ради.

По всім питанням було та прийнято відповідні рішення з урахуванням доповнень чи пропозицій.

Запропонований проект рішення «Про створення робочої групи із розробки Статуту» не було підтримано більшістю депутатами і було запропоновано розглянути на наступному засідання із внесеними зауваженнями та пропозиціями.


Поіменне голосування проектів рішень першої сесії Білопільської міської ради сьомого скликання від 08.08.2019 року.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь