Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Засідання виконавчого комітету

Дата: 29.05.2019 15:57
Кількість переглядів: 1094

Виконавчий комітет29 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Білопільської міської ради, на якому було розглянуто 18 запланованих питань.

Членами виконкому було затверджено заходи по підготовці об’єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років. Також було погоджено розміри втрат та прибутків КП «Теплосервіс Білопілля», які виникли протягом періоду розгляду розрахунку тарифів.
Одноголосно було затверджено кошторис витрат бюджетних коштів до Дня захисту прав дітей.

Окремо слід відзначити, шо виконавчий комітет затвердив (із доповненнями та змінами) проект рішення «Про затвердження тарифу на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі».

Згідно рішення з 1 червня 2019 року набуває чинності тариф на послуги з перевезення одного пасажира в міському сполученні на автобусних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі («Маршрут №5» та «Маршрут №6») в розмірі 6 грн. 00 коп. за поїздку. Для школярів 1– 9 класів у навчальний період (в робочі дні з понеділка по п’ятницю) – у розмірі 3 грн. за поїздку. Детальніше з рішенням можна ознайомитись у розділі "Офіційні документи" на сайті Білопільської міської ради.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь