Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

71 сесія Білопільської міської ради

Дата: 30.05.2019 15:20
Кількість переглядів: 878

Фото без опису30 травня 2019 року відбулося засідання сімдесят першої сесії Білопільської міської ради сьомого скликання. На засіданні були присутні 18 депутатів міської ради (загальна чисельність депутатів 22), представники ЗМІ та запрошені.

Крім запланованих на порядку денному було розглянуто і ряд інших питань, які підіймалися як депутатами, так і присутніми. Зокрема, розглянуті питання, які стосуються землекористування, внесені зміни або прийняті нові програми щодо життєдіяльності громади, обговорено ряд питань розвитку міста та території громади.

Зміни та доповнення внесені до таких програм, як: Програма «Фінансування дошкільної освіти Білопільської міської ради Білопільського району Сумської області на 2019 рік», Програма «Соціально-економічного розвитку м.Білопілля на 2019 рік», Програма «Висвітлення діяльності Білопільської міської ради на 2018-2019 роки», Програма «Благоустрій м.Білопілля на 2019-2020 роки».

Також було затверджено Програму «Оснащення водопровідних вводів багатоквартирних житлових будинків м.Білопілля  вузлами комерційного обліку води на 2019 – 2022 роки» та підтримано проект рішення «Про створення парку «Білопільський» на території м.Білопілля.

Взагалі було розглянуто 21 заплановане питання, по яким були прийняті відповідні рішення.


Поіменне голосування проектів рішень сімдесят першої сесії VII скликання Білопільської міської ради від 30 травня 2019 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь