A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулося чергове засідання сесії міської ради

Дата: 03.05.2019 08:02
Кількість переглядів: 738

Фото без опису3 травня 2019 року відбулося засідання семидесятої сесії Білопільської міської ради сьомого скликання. На засіданні, крім 16 депутатів міської ради (загальна чисельність депутатів 22) та запрошених, був присутнім народний депутат Олександр Леонідович Сугоняко. 

Присутні мали змогу поспілкуватися з народним обранцем як на засіданні сесії, так і після неї. Були обговорені стратегічні питання майбутніх виборів Білопільської громади, перспективи майбутнього розвитку. Обговорувалися питання, що вдалося і що не вдалося зробити на Білопільщині в минулому і які завдання стоять на цей рік, що найбільше хвилює жителів міста.

«Такий діалог з депутатським корпусом має бути постійним, адже лише, коли є підтримка і розуміння громадянського суспільства, тоді є й ефект від депутатської діяльності» - зазначив Олександр Леонідович, підсумовуючи зустріч на сесії.

Крім запланованих на порядку денному було розглянуто і ряд інших питань, які підіймалися як депутатами, так і присутніми. Щодо галузевого направлення, то розглянуті питання, які стосуються землекористування, питань роботи міської ради та життєдіяльності громади, обговорено ряд питань, які стосуються розвитку міста та території громади.
Взагалі було розглянуто 9 запланованих питань, по яким були прийняті відповідні рішення.

Поіменне голосування проектів рішень семидесятої сесії VII скликання Білопільської міської ради від 3 травня 2019 року
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь