Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулося засідання 68-ї сесії Білопільської міської ради

Дата: 28.03.2019 14:31
Кількість переглядів: 960

Фото без описуВідбулося чергове засідання шістдесят восьмої сесії Білопільської міської ради сьомого скликання, на якій були присутні 17 депутатів (загальна чисельність 22 депутати) та запрошені.

В ході засідання було розглянуто 12 питань, по яких було прийнято відповідні рішення. Більш детальніше з ними можна буде ознайомитися у розділі «Офіційні документи» (Рішення сесії VІІ скликання 68 сесія) офіційного сайту Білопільської міської ради.

Крім запланованих, було розглянуто ряд інших питань життєдіяльності громади. Одним з них було звернення директора Комунальної установи Білопільської районної ради «Інклюзивно-ресурсний центр» Моргун Інни Сергіївни, яка звернулася за допомогою щодо вирішення питання з придбанням ноутбука та заміни старого освітлення на сучасне.  

Оскільки даний заклад піклується та проводить свою роботу із дітьми з особливими освітніми потребами, то у депутатів міської ради де було жодних зауважень чи протиріч, щодо необхідної допомого. Таким чином, одноголосно було підтримано пропозицію щодо надання відповідної матеріальної допомоги.


Поіменне голосування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь