A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулося засідання 68-ї сесії Білопільської міської ради

Дата: 28.03.2019 14:31
Кількість переглядів: 921

Фото без описуВідбулося чергове засідання шістдесят восьмої сесії Білопільської міської ради сьомого скликання, на якій були присутні 17 депутатів (загальна чисельність 22 депутати) та запрошені.

В ході засідання було розглянуто 12 питань, по яких було прийнято відповідні рішення. Більш детальніше з ними можна буде ознайомитися у розділі «Офіційні документи» (Рішення сесії VІІ скликання 68 сесія) офіційного сайту Білопільської міської ради.

Крім запланованих, було розглянуто ряд інших питань життєдіяльності громади. Одним з них було звернення директора Комунальної установи Білопільської районної ради «Інклюзивно-ресурсний центр» Моргун Інни Сергіївни, яка звернулася за допомогою щодо вирішення питання з придбанням ноутбука та заміни старого освітлення на сучасне.  

Оскільки даний заклад піклується та проводить свою роботу із дітьми з особливими освітніми потребами, то у депутатів міської ради де було жодних зауважень чи протиріч, щодо необхідної допомого. Таким чином, одноголосно було підтримано пропозицію щодо надання відповідної матеріальної допомоги.


Поіменне голосування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь